Skip to main content

Politika zasebnosti

V MKL Systems spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletnih straneh www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Pomen izrazov:

Lastnik in upravljavec spletnih strani www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info je podjetje MKL Systems, d.o.o. V tem besedilu se večkrat pojavlja v prvi osebi množine (mi, nas, naše…).

Obiskovalec ali uporabnik spletnih strani www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V besedilu je obiskovalec večkrat nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše...).

Katere podatke zbiramo

Ko izpolnete kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime, naslov, e-poštni naslov, telefon, in druge podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletnih straneh www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info je poslovne oz. edukativne narave, in sicer:

  • V primeru, da izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa družbe. MKL systems v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo (razen če se nanjo posebej naročite).
  • izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani
  • lahko stopimo v stik z vami

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter vas o tem obvestili.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletni strani www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info gostujeta na varnem spletnem.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za MKL Systems, d.o.o.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.mkl-systems.si.

Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletnih straneh www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info delno okrnjena.

Piškotke uporabljamo za

  • analizo obiska spletnih straneh www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info na podlagi agregiranih statističnih podatkov in vedenjske analize (spletna analitika). Ti podatki so anonimizirani in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Obdelujemo jih s spletnimi orodji zunanjih ponudnikov (Google analytics, Hotjar).

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na straneh www.mkl-systems.si in www.nadstreski.info lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. MKL Systems, d.o.o. na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v družbi MKL Systems, d.o.o., nam lahko pišete na  FUS220chzi@gef.mc.